0

Searched to forums for hours, non of the answers works for me.

My setup:

  • I have a php file that maps the store URL's to the correct store views (type = store)
  • Each language (store view) is a subdirectory of it's language code. Subdirectories exists with the index.php file using the url mapper php file. .htaccess logic is done with nginx:

location ~ ^/(?(nl|de|fr|en)) { rewrite / /$uri_prefix/index.php break; echo_exec @phpfpm; }

  • Most of the product attributes are set to "use default value" except for some text attributes that need to be translated. (description, name etc)

Everything works fine (pages / categories etc) except for the fact that no products show up anywhere. I first thought that is was a redirect problem but again, category pages etc. show up correctly for each view.

Product attributes checked and correct:

  • Status: All enabled correctly (store views: use default)
  • Visibility: Config products: Catalog, Search & Single products: not visible
  • Category: Config products attached correctly
  • Website: All good (both config and single)
  • Inventory: All around 100+ (nog actually used)
  • IsInStock: All ok!

I'm out of ideas... if anyone has one, please let me know!

0

It was a DB problem.
When moving a DB the default customer group ID (0) was changed.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.