5

I have totally added 1594 products in my magento store. Here 806 products are enabled other 788 products are disabled.

In catalog->manage categories counting product shows wrongly see below image.

enter image description here

I have a Categorie called WHAT'S NEW it showing 817 products. And Sub Categorie are

  1. Bollywood Stars (99)
  2. Fun & Funky (132)
  3. Floral Rhapsody (51)
  4. Charming Delights (98)

Here please count the sub categorie totally 380. But in parent categories shows 817. How it comes...?

And i refer this links Link Here, if i select Is Anchor no in view page PRICE, COLOR are hide.

So how can I solve this count problem..?

  • Are you sure there are no products assigned to "Whats New" category specifically? – John Apr 6 '17 at 13:01
  • @John: There are 672 products assigned in Whats New category. And thanks for your replay – Ramesh S Apr 6 '17 at 13:05
  • @RameshS Did you solve your issue? – zus Feb 16 '18 at 11:54
  • @zus: No i was re-install. – Ramesh S Feb 19 '18 at 5:07
3

Please use reindex in Magento from the Admin Panel or from the command line.

Method 1: Using the Admin Panel

  1. Log in to Magento Admin Panel.
  2. Click System > Index Management
  3. On the left, select all categories to reindex.
  4. From the Actions drop-down list, select Reindex Data and then click Submit

Method 2: Using the command line

  1. Go to your navigate to the shell directory:

cd shell

  1. Reindex of all categories

php indexer.php --reindexall

  • Thank You @Vadym Kalin i tried this but not working – Ramesh S Apr 12 '17 at 6:31
2

I have the same issue and just tested this. Without any issue, it works perfectly.

DELETE FROM catalog_category_product
where product_id NOT IN (SELECT entity_id FROM (catalog_product_entity))
  • Thanks for your reply, am up vote your answer because it is usefull – Ramesh S Jul 31 '17 at 10:02
  • it returns zero rows, still there are many categories with big difference – Haris Feb 13 '18 at 13:47
1

Please check this answer Category children count fix

https://gist.github.com/frosit/288bbb263b55c4dc8796fc79aeeb86df

  • Great thanks for your answer Alex, actually am installed new one. Now it working fine. – Ramesh S Jul 31 '17 at 9:51
  • Any way am up vote your answer – Ramesh S Jul 31 '17 at 10:01

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.