gabtzi
  • Member for 7 years, 3 months
  • Last seen this week
Installing / Migrating OpenMage (Magento LTS) To Existing Site with Easy Upgrades GIT
Accepted answer
3 votes

The solution mentioned below is the method I used to convert our website to OpenMage. Because I can't stress this enough: Make a backup First try on a staging environment As from your question it's ...

View answer
magento2 checkout: how to update billing address programmatically
Accepted answer
3 votes

I just found the solution to my own issue. In case it helps someone else in order to update the billing address you need to utilize the component 'Magento_Checkout/js/model/checkout-data-resolver', ...

View answer
How to create AJAX action for POST requests in Magento 2.3?
2 votes

For future reference, I was only able to make my request work by doing the following steps in Magento 2.3.1 otherwise I was getting a 404. I checked class vendor/magento/module-authorizenet/...

View answer
setup-cron.ERROR: real memory limit 756M but 512M in log
2 votes

I'd like to add my input here because it's too lengthy to put in a comment and I've been struggling with this issue for quite a while not being able to find a simple way to fix it. In shared hosting ...

View answer
Stop Zoom on small images on Magento 1.9.0.1 RWD theme
2 votes

Just for future reference if anyone else comes across to this question via google since it was the first google result when I searched for this problem what I did was change in file skin\frontend\...

View answer
Magento 2: How to solve this {{system messages }} issue
1 votes

This is usually caused by a corrupted js-translation.json file in these two locations: pub/static/adminhtml/Magento/backend/[locale]/js-translation.json var/view_preprocessed/pub/static/adminhtml/...

View answer
Magento 2: Autoplay product video when video icon on left panel is clicked?
0 votes

You can always try the following. When the gallery is loaded, hook a function to the fotorama:showend event and check if it is a video or not. Then simply a trigger('click') is enough to get the video ...

View answer
how to optimize queries in magento 1.9 with lots of attributes (over 500)
Accepted answer
0 votes

In case anyone else searches for the same issue apparently it's a bug in mysql 5.6 and affects mariadb 10.2.35-bionic as well. When you have many static values in an IN() clause like magento does for ...

View answer
locked out due to 2FA after upgrading to 2.4.0
0 votes

It seems the message that was appearing to be sent to owner@example.com was a bounce message. The original message was being sent correctly to the registered user. However because the config option ...

View answer
magento2: can I import configurable products without their variations?
0 votes

I ended up using this function to bypass the issue. private function addChild($parentSku, $childSku, $attributeCodes) { // sample for linking products to configurable $this->...

View answer
Magento 1.9 - Sales Rules - subtotal with TAX
0 votes

You could try something like this as a rewrite. I'm assuming you already know how to write a custom module. /etc/config.xml <config> <global> <models> <...

View answer
input element not getting disabled when I change it's property "disabled"
0 votes

I'm answering my own question. Apparently when switching to production mode and merging / minifying the JS files uiRegistry.get is no longer reliable regarding to timings. Therefore my element was ...

View answer
Magento2.3: The attribute 'data-requiremodule' is not allowed
0 votes

It seems the attribute data-requiremodule is not valid for Magento 2.3 any more. I'm assuming one of your xml files still has a script added like this <script src="Vendor_Module::/js/example.js" ...

View answer
Live Magento 2 Site redirecting to localhost
0 votes

I'm adding some input here because it's the first question I found on google regarding this issue. I also faced it as well today after upgrading to 2.2.1 and in addition to deleting all cache folders ...

View answer
Base table or view not found: when loading product
Accepted answer
0 votes

After hours of busting my head, it ended up being a product attribute that wasn't created or migrated correctly. After deleting it the problem disappeared

View answer
Set Category Attribute to Use Default Value
0 votes

I was bumping into the same problem as you trying to change the 'display_mode'attribute for a category and when I used isLockedAttribute() I also got false as a result. However I still went ahead ...

View answer