Search type Search syntax
Tags [tag]
Exact "words here"
Author user:1234
user:me (yours)
Score score:3 (3+)
score:0 (none)
Answers answers:3 (3+)
answers:0 (none)
isaccepted:yes
hasaccepted:no
inquestion:1234
Views views:250
Sections title:apples
body:"apples oranges"
URL url:"*.example.com"
Favorites infavorites:mine
infavorites:1234
Status closed:yes
duplicate:no
migrated:no
wiki:no
Types is:question
is:answer
Exclude -[tag]
-apples
For more details on advanced search visit our help page
Results tagged with Search options user 48639

General questions about Magento 2, not specific to a minor version. Use this tag to distinguish from Magento 1. If you have issues with a specific version, please use the appropriate 'Magento-2.x' tag instead. Functionalities between Magento 2 minor versions might differ.

1
vote
What was your deployment command? it should have nl_NL so should be something like: php bin/magento setup:static-content:deploy nl_NL -f if you did please insure the files are physically existing und …
answered Jun 7 '18 by M.Elwan
0
votes
having no logs in the question makes it hard to indicate a certain issue so: Have a look on the logs to see details about your case Check this official docs to get more details about the changes hap …
answered Mar 31 '18 by M.Elwan
0
votes
it looks like a Magento 1 are you sure it's Magento 2 and you in the right folder? you can use something like: MagentoVersion.com to check your website version for Magento 1 you can use n98-magerun …
answered Sep 20 '18 by M.Elwan
0
votes
First you need to check the network tab in developer tools you'll need to see what are the files missing'404' I think you'll need to deploy statics considering the languages/locales you use in these …
answered Sep 29 '18 by M.Elwan