Questions tagged [white-screen]

The tag has no usage guidance.

Filter by
Sorted by
Tagged with
2
votes
1answer
98 views

tax configuration blank after migration (and upgrade) 2.3.2 -> 2.3.3

We migrated from magento-1.9.2.4 to magento-2.3.2 without problems so far. After upgrading to magento-2.3.3 (using composer) the tax configuration (Sotres -> Configuration -> Sales -> Tax) page only ...
0
votes
0answers
35 views

Magento2 white screen

My magento2.1.7 website loads 4S in white screen and then suddenly loads everything in 1.8S. Tried lots of magento websites, most of them has this issue, can anybody help me to solve this problem? I ...
0
votes
1answer
26 views

Magento 1.9.0.1: product detail page showing white page for all the products?

Product detail page is showing white page for all the products in Magento 1.9.0.1? Any help would be apppreciated
0
votes
1answer
196 views

Magento 2.2.4 blank body tag except home page and on all other pages

I've Magento 2.2.4. I already have files on bitbucket. I downloaded files of app/code modules and merged with fresh Magento 2.2.4 and imported the database which already exists. After running composer ...
0
votes
0answers
245 views

White screen after customer login/post or creation of new account

I have just moved from a new server and updated from Magento 1.9.2.4 to 1.9.3.8. Everything is working as expected except for when a customer logs in on the front end. It gets stuck on a white ...
1
vote
3answers
6k views

Blank screen after compiling

After putting the site into production mode and running the compiler, the site just loads a blank white page. I've tried disabling all third party modules and it has not helped. I have all error ...
0
votes
1answer
161 views

Magento-2 how to change image frame

I want to change the white image frame with my own image. is there any way i can do that because that white background looks so cheap. please if anyone knows how to set an image on image frame and ...
1
vote
2answers
44 views

No Page Layouts show in admin

I've been working with magento for a long time. I've done all the basics. I'm also to the point i'm stepping through code using xdebug + phpstorm and STILL can't figure it out. None of the default ...