0

The database is migrated to server.Still the theme is not yet uploaded to the server and currently the site is in rwd/default.Now the categories are showing up but products are not showing up at the frontend(List & details page) and the attributes are not showing up inside the attribute sets at backend.What should be done?

3
  • do re-index and cache after open product in admin
    – Pawankumar
    Jan 29 '16 at 12:52
  • yea cache cleared and reindexed. no change
    – Ramya
    Jan 29 '16 at 12:54
  • At least it is showing categories on front end.check one product website and category mapping ,inventory
    – Pawankumar
    Jan 29 '16 at 12:59
1

You have to update all product manually using admin panel. First go to admin panel,

Go To,

 Catalog -> Manage Products,

Select all product, go to action dropdown, select change status , select status as enable and click submit button.

Now clear cache and reindexing, Your problem is solved.

Thanks.

8
  • if answer is helpful, plz accept this answer to another community users to helpful Jan 29 '16 at 13:03
  • All the products are already enabled.
    – Ramya
    Jan 29 '16 at 13:06
  • but you have to do for all products and check, sometimes database will need to update. so just submit. Jan 29 '16 at 13:07
  • Have you try using this way?, plz try and check its working. Jan 29 '16 at 13:08
  • YEa I tried but its not working
    – Ramya
    Jan 29 '16 at 13:10
0

Check if products have a check sign in front of a category in Admin - to which category they fit. Also, check the url of some specific product and try copying that url to the browser, is product showing?

1
  • Yea I've checked. I think It is a database import problem. Anyway Thank you for guidance
    – Ramya
    Jan 30 '16 at 6:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.