2

After upgrading to Version 1.9.2.3 will not product images are displayed in the backend only in frontend. All run on a single web server with the same rights on apache user. Someone who can help?

0

To fix this issue I had to revert change the permissions to more realistic values, 775 for folders and 644 for files. These can be changed here;

lib/Varien/File/Uploader.php

line 219, change 0640 to 0644 line 541, change 0750 to 0755

0
0

I had the same problem, images only showed in the front-end. I haven't discovered the cause but the solution was to change web browser.

This is what I've discovered thus far.

These browsers DON'T WORK

  • Google Chrome Version 58.0.3029.110 (64-bit)
  • Microsoft Edge 40.15063.0.0

These browsers DO WORK

  • Microsoft Internet Explorer 11.413.15063.0
  • Mozilla Firefox 53.0.3 (32-bit)
0

Just as a followup to what Kane said since I cannot comment, if you find that it works on the browsers he mentioned it's probably because Adobe Flash Player is disabled on the others. Try enabling it on Chrome/Edge or whatever browser you are using and see if that fixes the problem.

0

Try running this cammand within your magento2 root dir

sudo bin/magento setup:static-content:deploy

sudo chown -R www-data:www-data /var/www/html/magento2/

magento2->Your dir

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.