0

I'm migrating my data from Magento 1.9.2.0 to Magento 2.0.0 on a VPS running CentOS 6.7. Everything is going just fine so far and any errors I've received I have been able to resolve. I'm stuck on this one, though.

I'm using a theme by Smartwave called Porto on my Magento 1 site. I don't plan to use this theme on the new site (they have an M2 version). This theme appears to be causing the error, but I don't know what to do.

I'm not sure what this message means or how to fix it:

Incorrect value: porto/category_attribute_source_tab_mode in: eav_attribute.source_model for attribute_code=sw_product_staticblock_tab_1`

Thanks in advance!

enter image description here

0

So today I tried again after getting some rest, and although I don't believe I found an answer, I did find a workaround:

Because I didn't need any of those attributes that gave me the errors, I went into the database via phpMyAdmin and simply deleted those entries. I continued with the migration and it worked!

I compared the entries with the others that were working correctly, and I didn't see anything that looked different in the formatting. So I'm still lost as to why I got the error, but my goal was to simply finish the migration and I was able to do that.

If anyone has any idea as to what may have happened, I'd love to know. For now, I'm all set. Thanks!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.