2

I have just made a fresh magento 2.0 install. However, all styles and images seems to me missing. Can I fix this without reinstalling?

Demo: http://tiny.cc/80t27x

Thanks!

  • Back end all links are working – Magento 2 Jan 12 '16 at 9:40
  • I'm not sure I understand? – user2806026 Jan 12 '16 at 9:42
  • Check your back end all images and link redirection is working or not – Magento 2 Jan 12 '16 at 9:43
  • Theres no styling on backend either.. Links seems to kinda work, but everything looks pretty funny. – user2806026 Jan 12 '16 at 9:46
  • did u check the file permissions ? if on a Linux based machine, u would have to assign permission to your folder structure – Reena Parekh Jan 12 '16 at 14:38
1

Try this Before that take Backup

Remove everything, except .htaccess file from pub/static folder

Open up app/etc/di.xml find the path “Magento\Framework\App\View\Asset\MaterializationStrategy\Symlink” and replace to Magento\Framework\App\View\Asset\MaterializationStrategy\Copy

Note: Remove entire files and folder under pub/static except .htaccess file.

For More info ref this http://www.dckap.com/blog/magento-2-admin-links-not-working-in-windows/

  • This is an accepted answer recommending modifying a core file. This is wrong and no one should do this. – mbalparda May 23 '16 at 12:50
1

if pub static has no css or not loading than download by command(in case incomplete pub>static)

 php bin/magento setup:static-content:deploy

Note: proper folder file permission not implemented can cause this. give proper permission

I hope this will help you.

1

You can run below command from magento root folder.

php bin/magento setup:static-content:deploy

This will download the content perfectly in respective folders.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.