1

I just installed M2 with all sample data. It was installed successfully but admin left panel links are not working. They all seems to be disabled.

My System: 1) Windows 7 2) Latest xampp (php 5.6.14)

Installation was successful but there is no sample data on front end either except few static page links like 'Privacy Policy' etc.

I guess there might be issue with windows 7 but i am not sure because installation was cool and success. What I am missing here?

In short it was installed successfully but not working much on frontend and admin as well.

Magento 2 Backend

Magento 2 Front end

Added images of front and backend. All links of left panel are not working in admin.

2

Try this Before that take Backup

  1. Remove everything, except .htaccess file from pub/static folder

  2. Open up app/etc/di.xml find the path “Magento\Framework\App\View\Asset\MaterializationStrategy\Symlink” and replace to Magento\Framework\App\View\Asset\MaterializationStrategy\Copy

Note: Remove entire files and folder under pub/static except .htaccess file.

For More info ref this http://www.dckap.com/blog/magento-2-admin-links-not-working-in-windows/

| improve this answer | |
  • You solution work and links are working now. Can you please tell me why i need to do this? And i downloaded and installed m2 with sample data but there is no product and categories in admin. what can be the reason for this? – Jai Nov 28 '15 at 15:27
  • I don't think exactly may me some file permission problem. – Magento 2 Nov 28 '15 at 16:44
  • Ok dear. I will take care of it. Big thanks. Voted up your response and accepted – Jai Nov 28 '15 at 16:57
1

You need run command: php -f bin/magento setup:static-content:deploy in magento install directory

| improve this answer | |
  • I am using window 7 system. Do i also need to run command there? – Jai Nov 28 '15 at 12:15
  • You open cmd, next using command cd to folder install magento2, and run above this command. – Thao Pham Nov 28 '15 at 12:19
  • I have installed magento in M2 folder (D:\php56\htdocs\mg\M2) and here is link of commands prntscr.com/97xyk9 pls check screen shot link which I ran in command prompt. Please guide me what need to do? – Jai Nov 28 '15 at 15:13
  • solution of @kothari works and links are working now. Can you please tell me why i need to do this? And i downloaded and installed m2 with sample data but there is no product and categories in admin. what can be the reason for this? – Jai Nov 28 '15 at 15:28
  • If there are no categories as shown in your screen capture, you did not install sample data correctly. – Steve Johnson Dec 1 '15 at 22:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.