0

this code should be working fine last month but just few days ago, i check my website and the layout are change. I do not change any script but suddenly the script are not working anymore, the below are not showing at the front end. I am not sure what it cause. Please advise how to make this code show in the front end or i can use other code to add at the home page. thanks.

 


{{block type="ultimo/product_list_featured" product_count="12" is_random="1" block_name="Featured Products:" hide_button="1" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 4], [960, 5], [1280, 6]" pagination="1" centered="1" hide_button="1" block_name="Our Products"}}

{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="52" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Surveillance"}} {{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="59" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Self Defense"}}   {{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="66" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Electronics"}} {{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="75" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Computer & Tables"}}   {{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="85" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Outdoor"}} {{block type="catalog/product_list_featured_slider" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="88" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Home & Beauty"}}

Please help to advise

  • I am sorry, this is the script that suddenly stop working and suddenly not showing at the front end home page : – Johny Nov 20 '15 at 3:35
  • If it was working a few weeks before, check if you have installed the SUPEE-6788 patch. In that case, you'll need to white-list these blocks from admin to work. – Prateek Nov 20 '15 at 5:47
0

this is the code that should be working and suddenly it is stop working and not showing at the front end home page. Please help what should i do.

<div class="clearer">&nbsp;</div>
<p><br /> {{block type="ultimo/product_list_featured" product_count="12" is_random="1" block_name="Featured Products:" hide_button="1" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 4], [960, 5], [1280, 6]" pagination="1" centered="1" hide_button="1" block_name="Our Products"}}</p>

<div class="grid12-6 no-left-gutter">{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="52" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Surveillance"}}</div>

<div class="grid12-6 no-right-gutter">{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="59" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Self Defense"}}</div>
<div class="clearer">&nbsp;</div>

<div class="grid12-6 no-left-gutter">{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="66" product_count="8" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 2], [960, 2], [1280, 3]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="1" block_name="Electronics"}}</div>
  • did you apply the new security patch to your magento? – Shaheer Ali Nov 20 '15 at 4:43
  • Have you checked any javascript error are display in console? – Rakesh Jesadiya Nov 20 '15 at 5:09
  • make sure that products are assigned to specific category as well – Minesh Patel Nov 20 '15 at 5:19
  • This doesn't qualify as an answer. If you need to add some more information to the question, edit question instead. You can always edit your own questions. – Prateek Nov 20 '15 at 5:52
  • I do not add any security patch to my magento. Also i am not sure how to check the javascript error. the website is www.ongchoy.com. Also I already make sure the product id are assigned to specific category as well. This script are working last month. Just few days ago i check it, All this script are not working. Suddenly are not showing result on the home page. Please help to advise the correct new script . Many thanks in advance. – Johny Nov 20 '15 at 6:14

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.