3

Having recently installed the Algoliasearch module on a client's site, I've found that its indices are missing from the index_process table. This was not an issue we had on any QA environments nor dev.

Following the module installation, we ran all install and upgrade scripts, cleared cache, and reindexed. Updating all indices (n98-magerun.phar index:reindex:all) does reindex the Algolia ones, but getting a list of indices and viewing them on admin doesn't show them.

It seems pretty clear that some standard action that adds these didn't run, but I'm not sure what should. It's also possible to take the rows from a different environment that correspond to Algolia indices and add them to the table (the indexer_code is really the most important and a known value)

Has this happened to anyone else? How can I resolve it?

1 Answer 1

2

It appears that sys:setup:run will identify modules with version changes and run their updates, but it won't run Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates which itself will trigger Mage_Index_Model_Resource_Setup::applyUpdates which calls Mage_Index_Model_Resource_Setup::_syncIndexes.

This discovery makes me wonder about how realistic it is to rely on Magerun to run migrations. If anyone has more detailed information on the issue, please leave it here!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.