1

When going to Default Config > Web I get the following error.

There has been an error processing your request

Invalid config field backend model: adminhtml/system_config_backend_web_secure_offloaderheader
Trace:
#0 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(328): Mage::throwException('Invalid config ...')
#1 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(229): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initFields(Object(Varien_Data_Form_Element_Fieldset), Object(Mage_Core_Model_Config_Element), Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#2 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Form.php(164): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->_initGroup(Object(Varien_Data_Form), Object(Mage_Core_Model_Config_Element), Object(Mage_Core_Model_Config_Element))
#3 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/System/Config/Edit.php(92): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Form->initForm()
#4 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/controllers/System/ConfigController.php(107): Mage_Adminhtml_Block_System_Config_Edit->initForm()
#5 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(418): Mage_Adminhtml_System_ConfigController->editAction()
#6 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(254): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('edit')
#7 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(172): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#8 /home/wengkomole/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#9 /home/wengkomole/public_html/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#10 /home/wengkomole/public_html/index.php(87): Mage::run('', 'store')
#11 {main}

On the other hand when selecting current configuration scope (Main Website) I don't get the error.

3
  • seems like {magento-root}/app/code/core/Mage/Adminhtml/Model/System/Config/Backend/Web/Secure/Offloaderheader.php file is missing Commented Nov 17, 2015 at 7:59
  • Thank you, but the above file does not exist in the Magento Version 1.9.0.1. Maybe another files is missing but I can not find which one. Commented Nov 17, 2015 at 9:30
  • MeenakshiSundaram R, You were right. That file was missing. Thank you so much! Commented Nov 18, 2015 at 9:37

1 Answer 1

3

As per the comment

{magento-root}/app/code/core/Mage/Adminhtml/Model/System/Config/Backend/Web/Sec‌​ure/Offloaderheader.php

Above file is missing in your magento, so please copy the file from fresh magento and paste it in your system.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.