0

my working site got down last day. I found this problem in reports. I believe there must be a quick fix of this issue. I would highly appreciate any kind of help, clue, hint to fix this issue. Thanks.

a:5:{i:0;s:79:"You cannot define a correlation name 'enable_googlecheckout_idx' more than once";i:1;s:3056:"#0 /var/www/lib/Varien/Db/Select.php(281): Zend_Db_Select->_join('inner join', Array, 'enable_googlech...', Array, NULL)
#1 /var/www/lib/Zend/Db/Select.php(336): Varien_Db_Select->_join('inner join', Array, 'enable_googlech...', Array, NULL)
#2 /var/www/lib/Zend/Db/Select.php(315): Zend_Db_Select->joinInner(Array, 'enable_googlech...', Array, NULL)
#3 /var/www/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Resource/Layer/Filter/Attribute.php(70): Zend_Db_Select->join(Array, 'enable_googlech...', Array)
#4 /var/www/app/code/core/Mage/Catalog/Model/Layer/Filter/Attribute.php(94): Mage_Catalog_Model_Resource_Layer_Filter_Attribute->applyFilterToCollection(Object(Mage_CatalogSearch_Model_Layer_Filter_Attribute), '1')
#5 /var/www/app/code/core/Mage/Catalog/Block/Layer/Filter/Abstract.php(91): Mage_Catalog_Model_Layer_Filter_Attribute->apply(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http), Object(Mage_CatalogSearch_Block_Layer_Filter_Attribute))
#6 /var/www/app/code/core/Mage/Catalog/Block/Layer/Filter/Abstract.php(73): Mage_Catalog_Block_Layer_Filter_Abstract->_initFilter()
#7 /var/www/app/code/core/Mage/Catalog/Block/Layer/View.php(136): Mage_Catalog_Block_Layer_Filter_Abstract->init()
#8 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Block/Abstract.php(238): Mage_Catalog_Block_Layer_View->_prepareLayout()
#9 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(456): Mage_Core_Block_Abstract->setLayout(Object(Mage_Core_Model_Layout))
#10 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(472): Mage_Core_Model_Layout->createBlock('catalogsearch/l...', 'catalogsearch.l...')
#11 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(239): Mage_Core_Model_Layout->addBlock('catalogsearch/l...', 'catalogsearch.l...')
#12 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(205): Mage_Core_Model_Layout->_generateBlock(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element), Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#13 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php(210): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#14 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(344): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks()
#15 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(269): Mage_Core_Controller_Varien_Action->generateLayoutBlocks()
#16 /var/www/app/code/core/Mage/CatalogSearch/controllers/ResultController.php(77): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayout()
#17 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(419): Mage_CatalogSearch_ResultController->indexAction()
#18 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Standard.php(250): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('index')
#19 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(176): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#20 /var/www/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#21 /var/www/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#22 /var/www/index.php(87): Mage::run('website_dk', 'website')
#23 {main}";s:3:"url";s:114:"/catalogsearch/result/index/?dir=asc&enable_googlecheckout=1&mode=list&order=relevance&price=600-700&q=clip+on+tes";s:11:"script_name";s:10:"/index.php";s:4:"skin";s:6:"danish";}
2

Issue is resolved but I wonder why it was not there before. I commented below block

<block type="catalog/navigation" name="catalog.leftnav" after="currency" template="catalog/navigation/left.phtml"/>

in my theme catalog.xml file for

Catalog Category (Non-Anchor)

It was also in

Catalog Category (Anchor)

there. But my site has been working fine for last two months with same catalog layout file. But it stopped working yesterday and now started working again by doing this step. Any one know what was the actual reason?

Thanks to the this post

Note: Issue was resolved in the morning but appeared again now.

| improve this answer | |
2

In my case I had to get ride the block that was type="catalog/layer_view" from local.xml and catalog.xml and put my modified type="catalog/layer_view" block.

Be sure there is only one block that contain type="catalog/layer_view".

| improve this answer | |
-2

Remove below tag if present in local.xml:

<block type="catalog/layer_view" name="catalog.leftnav"
    after="sidenav" template="catalog/layer/view.phtml" />   
| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.