0

I have installed a new magento store.

I upload the image but, when i rollover the image, the image missing.

I have see into directory:

/media/catalog/product/p/r/prodotto-prova-1_6.jpg

the image exists but from the browser missing. http://my-domain.com/media/catalog/product/p/r/prodotto-prova-1_6.jpg the image missingenter image description here enter image description here

Why?

Thanks Ale

1
  • look in the media folder on the server via ftp or ssh, make sure the file doesn't exist in the file path. Commented Nov 11, 2015 at 19:12

1 Answer 1

1

Check the permissions of your media folder and make sure it is writeable.

5
  • already Done but the problem remains Commented Nov 11, 2015 at 18:51
  • Also make sure any subfolders are writeable. Commented Nov 11, 2015 at 19:12
  • the dir media and subdir are writeable. the image is present in /media/catalog/product/p/r/prodotto-prova-1_6.jpg but if i write mydomain/media/catalog/product/p/r/prodotto-prova-1_6.jpg the image not exist Commented Nov 12, 2015 at 7:51
  • missing all image. Commented Nov 12, 2015 at 10:03
  • If the image exists in the folder, but you can't pull it up via the url, it sounds like you have a rewrite causing you issues. Check your .htaccess file. Commented Nov 12, 2015 at 14:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.