0

I had installed the SUPEE-6788 and tested but it has not worked.So,I reverted my code and tested the server but it not working it is showing page not found when I click on anyone.Please help me.

7
  • Please help me.It is very important for me.
    – Mouni
    Commented Nov 10, 2015 at 6:44
  • 1
    admin setting in web tab Search Engines Optimization set to no or add htacess file. Commented Nov 10, 2015 at 6:55
  • Ya added but my tools module is not working
    – Mouni
    Commented Nov 10, 2015 at 6:56
  • 1
    add ur old .htacees file in root folder Commented Nov 10, 2015 at 6:59
  • 1
    if you added the Search Engines Optimization set to yes and then check Commented Nov 10, 2015 at 7:01

1 Answer 1

2

the problem is with your search engine optimization.

Search Engines Optimization set to yes or add .htacess file to your root folder.

11
  • Can you please see my new question and give the guidance on that.
    – Mouni
    Commented Nov 10, 2015 at 7:29
  • i am familiar with that question too the answer was provided by me. can you give me model name or database table for selecting the email? Commented Nov 10, 2015 at 7:35
  • DB table name:mg_serviceprovider
    – Mouni
    Commented Nov 10, 2015 at 7:37
  • is there is single data or multiple data for that? Commented Nov 10, 2015 at 7:39
  • it contains a form and checkboxes
    – Mouni
    Commented Nov 10, 2015 at 7:41

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.