0

We have actual more and more problem with showing product images. As it shows the "default" image from Magento and no the product image.

And this everywhere on the whole page:

Here is the link: https://mag.outdoorequipped.com/fashion/

I know that I have images on the server, as I see them per ftp and in the back end. But just not showing anything in the frond end on the products.

How I can test it to see the path of a product image?

  • In the backend of magento have you assigned a small image/ thumbnail image to a product? – rob3000 Oct 8 '15 at 0:31
  • Yes, there are images... – Simon Vetterli Oct 8 '15 at 0:32
  • Are you able to post a screenshot of images that have been selected via the magento backend – rob3000 Oct 8 '15 at 0:32
  • okay, I will do prepare it. And send later a link to some images. The issue is, yesterday evening I saw those images in the frond end... today not anymore... – Simon Vetterli Oct 8 '15 at 0:34
  • Looking at the network requests there are no 404 errors for images, however there is a 404 saying it can't find swatches which could be the reason why images aren't loading. Its saying it can't find mag.outdoorequipped.com/skin/frontend/base/default/js/… Failed to load resource: the server – rob3000 Oct 8 '15 at 0:43
1

Solved in chat: There seems to be an issue with the js not loading the default image for the configurable image, You'll need to find out why the js isn't being loaded correctly and may need to go back to the developer that made it.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.