0

I have had this issue for a while. I am from the USA and do not offer free international shipping. I only offer free UPS Ground in the United states if order is over 49.99. Customers who order from Canada are only offered USPS 0.00. I am not sure what is going on here, I have changed nothing. Here are my shopping cart price rules.

If ALL  of these conditions are TRUE :
Subtotal  equals or greater than  49.00  
Shipping Country  is  United States  
Shipping State/Province  is not  Alaska  
Shipping State/Province  is not  Hawaii  
Shipping State/Province  is not  Virgin Islands  
Shipping State/Province  is not  Palau  
Shipping State/Province  is not  Guam  
If ANY  of these conditions are TRUE : 
If ALL  of these conditions are TRUE : 
Shipping Postcode  greater than  00900  
Shipping Postcode  less than  96200  
If ALL  of these conditions are TRUE : 
Shipping Postcode  greater than  97000  
Shipping Postcode  less than  99500  
Shipping Country  is not  Canada  
Shipping State/Province  is not  Ontario  
Shipping State/Province  is not  British Columbia  
Shipping State/Province  is not  Alberta  
Shipping State/Province  is not  Manitoba  
Shipping State/Province  is not  New Brunswick  
Shipping State/Province  is not  Newfoundland and Labrador  
Shipping State/Province  is not  Yukon Territory  
Shipping State/Province  is not  Saskatchewan  
Shipping State/Province  is not  Quebec  
Shipping State/Province  is not  Prince Edward Island  
Shipping State/Province  is not  Nunavut  
Shipping State/Province  is not  Nova Scotia  
Shipping State/Province  is not  Northwest Territories  
Shipping State/Province  is not  ...  
Shipping Country  is  ...  
3
  • And what have you tried so far to track the issue? You say you had this issue for a while, does it mean it used to work? If so, what have you changed? Commented Aug 18, 2015 at 14:14
  • I have changed nothing. Shipping calculation was fine to Canada then it just stopped a around may. Commented Sep 2, 2015 at 20:56
  • "I've tried nothing and it's still broken!"
    – dotancohen
    Commented Jul 18, 2022 at 10:58

1 Answer 1

0

This is a bug caused by changes to the USPS API back in June. You can apply a patch to fix it, or upgrade to the latest version of Magento.

The patch is SUPEE-6237. You can find it on the downloads page.

For more info, see: http://community.magento.com/t5/News-Announcements/USPS-API-patch-available-Addresses-changes-impacting-shipments/td-p/8775

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.