0

For all user types.

It works perfectly on my development WAMP environment, but does not work on live server.

local.xml

<block type="reports/product_viewed" after="-" name="bottom.reports.product.viewed" as="recently_viewed" template="reports/product_viewed.phtml" />

When viewing the product page with template hints, the block exists at the bottom of the page, but with no content.

When I put a random html string into the product_viewed.phtml file, above everything, even this does not output - the phtml file is not even being called on the live server.

I would assume Mage_Reports_Block_Product_Viewed is returning a blank collection - but I cannot find out why, please help!

1 Answer 1

1

Indeed the template wouldn't be loaded if the collection is empty; which seems to be your case. Go to the admin and go to Reports > Products > Most Viewed, check there is actual data there.

If not, go to Reports > Refresh Statistics, pick 'Most Viewed' and refresh Lifetime statistics. They should be refreshed automatically though, so make sure your cron is set up and properly running.

3
  • Many thanks for the reply. It seems the report was empty, (but both on my dev machine and live server). Now refreshed but I still have the same problem - anything else I can try? Jun 3, 2015 at 10:30
  • Cancel that. Interestingly enough, I tried the site in an incognito window and it's working :). Not sure what the fix was, possibly the refresh or some issue with my browser. Thanks for your help. Jun 3, 2015 at 10:33
  • Going to mark this as the answer as it may be a possible fix for some. Jun 3, 2015 at 10:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.