1

Having a problem with orders where if I select an order & then go to the ship page it does not display the product at the bottom & I cannot submit shipment. Was ok until I turned off Redis cache & went back to Magento cache because of a separate problem. Flushed Magento cache, logged out/in, deleted var/cache & var/sessions, turned Redis back on but still the same. Cant seem to find anything similar so could really do with some help. Thanks

Any One?

  • Do you have a dev environment to check on this? – brentwpeterson May 20 '15 at 18:41
  • No but have another site set more or less the same & I disabled the Redis cache on that & it's fine. – Anim8design May 21 '15 at 6:04
0

In my situation it was an overriding module Raveinfosys_Exporter that was causing the issues. Disabling the module fixed the issue. http://www.raveinfosys.com/business-it-services/e-commerce-applications/magento-services/bulk-import-export-orders-to-csv/ ` Raveinfosys_Exporter_Block

        <adminhtml>
            <rewrite>
                <sales_order_shipment_view_form>Raveinfosys_Exporter_Block_Sales_Order_Form_Form</sales_order_shipment_view_form>
            </rewrite>
        </adminhtml>

        <adminhtml>
            <rewrite>
                <sales_order_shipment_create_items>Raveinfosys_Exporter_Block_Sales_Order_Items</sales_order_shipment_create_items>
            </rewrite>
        </adminhtml>

    </blocks>

`

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.