0

I am getting the horrible

There has been an error processing your request

when I go to Catalog\Manage Products in the backend.

I'm using Magento ver 1.8.1.0.

This is what I get in the Error Log:

    **a:5:{i:0;s:88:"Source model "s2a/entity_attribute_source_measure" not found for attribute "s2a_measure"";i:1;s:3422:"#0 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(43353): Mage::exception('Mage_Eav', 'Source model "s...')
#1 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/Mage_Adminhtml_Block_Widget_Form.php(201): Mage_Eav_Model_Entity_Attribute_Abstract->getSource()
#2 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/Mage_Adminhtml_Block_Catalog_Product_Edit_Tab_Attributes.php(70): Mage_Adminhtml_Block_Widget_Form->_setFieldset(Array, Object(Varien_Data_Form_Element_Fieldset), Array)
#3 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/Mage_Adminhtml_Block_Widget_Form.php(144): Mage_Adminhtml_Block_Catalog_Product_Edit_Tab_Attributes->_prepareForm()
#4 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(2591): Mage_Adminhtml_Block_Widget_Form->_beforeToHtml()
#5 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/Mage_Adminhtml_Block_Catalog_Product_Edit_Tabs.php(79): Mage_Core_Block_Abstract->toHtml()
#6 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(1966): Mage_Adminhtml_Block_Catalog_Product_Edit_Tabs->_prepareLayout()
#7 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(27705): Mage_Core_Block_Abstract->setLayout(Object(Mage_Core_Model_Layout))
#8 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(27721): Mage_Core_Model_Layout->createBlock('adminhtml/catal...', 'product_tabs')
#9 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(27488): Mage_Core_Model_Layout->addBlock('adminhtml/catal...', 'product_tabs')
#10 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(27454): Mage_Core_Model_Layout->_generateBlock(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element), Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#11 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(27459): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks(Object(Mage_Core_Model_Layout_Element))
#12 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(13895): Mage_Core_Model_Layout->generateBlocks()
#13 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(13820): Mage_Core_Controller_Varien_Action->generateLayoutBlocks()
#14 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/Mage_Adminhtml_Controller_Action.php(275): Mage_Core_Controller_Varien_Action->loadLayout(Array, true, true)
#15 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/app/code/core/Mage/Adminhtml/controllers/Catalog/ProductController.php(250): Mage_Adminhtml_Controller_Action->loadLayout(Array)
#16 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(13969): Mage_Adminhtml_Catalog_ProductController->editAction()
#17 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(18331): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('edit')
#18 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(17865): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#19 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/__default.php(20465): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#20 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/app/Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#21 /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/index.php(87): Mage::run('', 'store')
#22 {main}";s:3:"url";s:81:"/index.php/admin/catalog_product/edit/id/26/key/2519e6f549ccb50fe82ead35ec124a56/";s:11:"script_name";s:10:"/index.php";s:4:"skin";s:5:"admin";}**

Any help Would be appreciated.

Everything seems to be in order, /TMP route, cache, don't know what it could be.

0

There may be two reason for the issue:

Source model not available:

As per error, you have using any third party extension and have provide dropdown/multi select attribute source model .

On it confix.xml, source model s2a/entity_attribute_source_measure has been declared but it class is not define. It class may be:

YourCustomModuleNamespace_YourCustomModulename_Model_Entity_Attribute_Source_Measure.

A sourcemodel provide all dropdown options of a attribute.

So you need to find check the class is exits or not.need exit.then rerun compiler.

Click here what is source model

Compiler issue:

May the this class is exits on Local/community codePool but the compiler did not copy to compiler location /home2/nimbusxv/public_html/cdpupstienda.com.mx/includes/src/

In that case, you need disable the compiler rerun the compiler See about compiler

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.