0

I am trying to setup configurable swatches. I have a configurable products with 300 underlying simple products. I have uploaded images to all 300 simple products to allow the base image to change when I select the swatches.....however only some of the swatches force an image change. My demo page is at:

http://www.infinityfuneralstationery.co.uk/order-of-service/infinity/classic-infinity-design-1.html

Only "Pattern 1, Colour 1" is different to any of the other images at the moment BUT if you select that and then click to "Pattern 2, Colour 1", I do not get a change. However other swatch changes will invoke the image to swap. Any ideas how to start debugging this problem? From what I can see all the simple products have images, so I can't see what the problem is......Only my second week on Magento, so struggling a bit to make sense of all this....Any help appreciated.

Thanks Gary

2
  • In case this is useful to anyone, I resolved the issue. It seems that you can't have more than one attribute with the same value (i.e. don't set up Colour 1 and Pattern 1) as that causes configurable swatches to fail when changing the base image. I ended up having Patters A->K and Colours 1->30. That solved the issue! Commented Feb 27, 2015 at 10:35
  • See also: magento.stackexchange.com/questions/57895/… Commented Dec 23, 2015 at 23:15

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.