4

I'm new to Magento so please bear with me.

When viewing certain products, clicking/tapping on a thumbnail image does not reload the large image. Instead, when I click/tap on the images, the browser jumps back to the top of the page and a hash (#) gets appended to the URL. This, of course, leads me to believe there's a JS problem somewhere, but I don't see anything in my console about it.

Chrome Console errors:

The key "target-densitydpi" is not supported.
cg-ball-cap-adjustable.html:114 

GET http://[my url]/skin/frontend/gpmd/default/js/vendor/lightbox.min.map 404 (Not Found)
cg-ball-cap-adjustable.html:1

Safari Console errors:

[Error] Viewport argument key "target-densitydpi" not recognized and ignored.
(result, line 106)

[Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
(lightbox.min.map, line 0)

These errors don't look like they could be causing my problem, but I guess I'm not 100% sure on that.

Other weirdness:

Sometimes--inconsistently but usually after reloading the page--I get this JS error:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'config' of undefined
prototype.js:828

Chrome points me to prototype's error catch line. When I look in Firefox, Firebug gives me a little more info on this error:

TypeError: prevConfig.config is undefined
if(prevConfig.config.allowedProducts
configurable.js (line 184)

My HTML:

<div id="product-media" class="product-media">
    <div id="product-main" class="product-media-large">
        <a class="product-image" data-lightbox="product-image-1" title="" href="[my url]/placeholder/default/thumbnail-large.jpg">
            <img id="product-zoom" class="image" src="[my url]/placeholder/default/thumbnail-large.jpg" width="476" height="610" alt="" data-zoom-image="[my url]/placeholder/default/thumbnail-large.jpg">
        </a>
        <div class="view-full-link">
            <a data-lightbox="product-image-2" href="[my url]/placeholder/default/thumbnail-large.jpg">View Full Size</a>
        </div>
    </div>
    <div id="product-thumbs-gallery">
        <div id="product-thumbs" class="flexslider">
            <ul class="slides carousel">
                <li>
                    <a href="#" class="carousel-link active" data-image="[my url]/thumbnail-1.jpg" data-zoom-image="[my url]/thumbnail-1.jpg" title="">
                        <img class="carousel-image" src="[my url]/thumbnail-1.jpg" width="115" height="115" alt="">
                    </a>
                </li>
                <li>
                    <a href="#" class="carousel-link " data-image="[my url]/thumbnail-1_5th_copy_.jpg" data-zoom-image="[my url]/thumbnail-1_5th_copy_.jpg" title="">
                        <img class="carousel-image" src="[my url]/thumbnail-1_5th_copy_.jpg" width="115" height="115" alt="">
                    </a>
                </li>
                <li>
                    <a href="#" class="carousel-link " data-image="[my url]/thumbnail-1_copy_.jpg" data-zoom-image="[my url]/thumbnail-1_copy_.jpg" title="">
                        <img class="carousel-image" src="[my url]/thumbnail-1_copy_.jpg" width="115" height="115" alt="">
                    </a>
                </li>
            </ul>
        </div>
    </div>
</div>

Background info:

I didn't build this site. I inherited it and am trying to find my way through things. Therefore, I'm not sure if I've provided enough information for you all to help me. I can edit this with any additional info that may be helpful.

Any idea what's going wrong?

closed as off-topic by Amit Bera, Rajeev K Tomy, Keyul Shah, liyakat, dh47 Feb 10 '15 at 4:11

  • This question does not appear to be about the Magento e-Commerce platform within the scope defined in the help center.
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Need to know what lightbox javascript you are using - as I think thats whats not working correctly – Geek Num 88 Feb 10 '15 at 0:01
  • 4
    It is about JavaScript.......................... – Amit Bera Feb 10 '15 at 0:12
  • @GeekNum88 thanks for your responses. As noted above, I'm new to Magento so I'm not even sure how to find out which lightbox I'm using. How can I find out? – TJ Kelly Feb 10 '15 at 3:33
  • 1
    I see this question has been put on hold as off-topic. I'm not sure why. Like I said, I'm new at Magento. Should I have posted this question somewhere else? (I'm aware of Stack Overflow and all the others.) I asked this question here, in the Magento community, specifically because I don't know if this question concerns Magento. If it doesn't, and the question should be asked elsewhere, then where should I ask it? Could someone please help me find an answer, here or elsewhere? – TJ Kelly Feb 10 '15 at 21:17