2

I did an upgrade from Magento CE 1.9.0.1 --> 1.9.1 in my staging environment The frontend is just working fine but the backend gives me the headache. * I can't login. It only shows a white screen and no errors.

I've read that this could be caused by bad themes or plugins. So install it once again in 1.9.0.1 and setup the default/deafult theme and remove all the plugins (set to false in /etc/modules). Did the upgrade once again but sadly with the same result.

I followed the hints on this page: Fundamentals for debugging a Magento store but still no login possible and neither clues or errors.

I've a log-file during the upgrade and all seems well but 2 issues:

    Checking dependencies of packages
Package community/Mage_Core_Modules failed: Detected Mage_Core_Modules conflict of versions: 1.9.0.1-1.9.0.1 and 1.9.1.0-1.10.0.0
Installing package community/Mage_All_Latest 1.9.0.1
Package community/Mage_All_Latest 1.9.0.1 installed successfully
Installing package community/Interface_Adminhtml_Default 1.9.0.0
Error: 
install: Failed to open file /home/schapenv/public_html/staging/downloader/.cache/community/Interface_Adminhtml_Default-1.9.0.0/app/design/adminhtml/default/default/template/downloadable/sales/order/invoice/create/items/renderer
Installing package community/Interface_Frontend_Default 1.9.0.0

Is this a clue why I can't login?

closed as off-topic by Marius Jan 26 '15 at 19:08

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions describing a problem that can't be reproduced OR seemingly went away on its own (or went away when a typo was fixed) are off-topic as they are unlikely to help future readers." – Marius
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Have you tried to do the upgrade by copying the new files using SCP or FTP? – brentwpeterson Jan 23 '15 at 14:12
  • No but i did a complete install / upgrade and now it all went well – Peter Jan 25 '15 at 11:22
  • Can you write out your answer so it closes the post out – brentwpeterson Jan 25 '15 at 18:34
  • sure but how or where? – Peter Jan 25 '15 at 20:23
  • You can answer your question in the Answer Question box lower down on your screen – brentwpeterson Jan 25 '15 at 22:33
0

I didn't have a solution but after a complete install / upgrade all worked well now

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.