1

after copy files into new server - magento shop working good, but when i goto in product page - i see HTTP ERROR or Internal server error HTTP 500, in admin panel - Index Management - re-index - good, Cache Storage Management also good - green status, in log - not error, how i can fix product page? can you tell me?

2
  • Did you check Magento logs only? Is there any logs from apache?
    – Kirby
    Jan 6, 2015 at 17:35
  • yes only magento, to apache log i not have access
    – Sergey
    Jan 6, 2015 at 17:52

1 Answer 1

2
  1. Could you try to refresh your cache (System -> Cache Management -> Flush Magento Cache)?
  2. Could you try to disable flat tables for products? It can be done via updating System->Configuration->Catalog->Frontend->Use Flat Catalog Category and Use Flat Catalog Product to No.
4
  • 1. done, and without problem 2. Disable flat rate? if in database, i can clear table in database
    – Sergey
    Jan 6, 2015 at 18:18
  • Not Flat rate. Using flat tables for products and categories. I've updated the answer. Please don't do changes in DB. :)
    – Kirby
    Jan 6, 2015 at 20:40
  • Thanks, but this all have, Flat Catalog Category and Use Flat Catalog Product on default - No. look my link: goo.gl/wtJs3r, whole site working good, only product page not working
    – Sergey
    Jan 7, 2015 at 0:14
  • I've opened it. Did you fix it? What was wrong?..
    – Kirby
    Jan 8, 2015 at 1:22

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.