0

I am creating multiple stores in magento on wamp .

I have used following steps.

  1. Create category for new store.
  2. Create website for new store.
  3. create store view for new store.
  4. created new folder in magento for store and copy paste index.php and .htaccess file.
  5. Edited in index.php changed

$mageRunCode = isset($_SERVER['MAGE_RUN_CODE']) ? $_SERVER['MAGE_RUN_CODE'] : ''; $mageRunType = isset($_SERVER['MAGE_RUN_TYPE']) ? $_SERVER['MAGE_RUN_TYPE'] : 'store';

Mage::run($mageRunCode, $mageRunType); to  Mage::run('store1', 'website');  

where store1 is our new store .

  1. I have changed url under web in admin section http:localhost/magento/store1 for new store
  2. Changed in index.php app/mage.php to ../app/mage.php.

    but giving error c:\wamp\www\magento\store1../app/Mage.php was not found

I am using http://localhost/magento/store1/ for new store.

3
  • Have you tried this on WAMP with PHP 5.3 instead of 5.4?
    – philwinkle
    Commented Jun 11, 2013 at 6:22
  • 5.3.13 version of php I am using.
    – ZOE RULE
    Commented Jun 11, 2013 at 6:46
  • @ZOERULE I am getting error like snag.gy/YLwvBm.jpg, backend screenshot: snag.gy/I1mLRz.jpg how can i solve this error..
    – zus
    Commented Dec 19, 2017 at 5:08

1 Answer 1

4

Your path to Mage.php is incorrect, you need to change the path in the index.php to /../app/Mage.php (you are missing the first /).

1
  • I have solved this problem by changing the skin,js url.Thanks for help
    – ZOE RULE
    Commented Jun 11, 2013 at 6:45

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.