0

I installed Yotpo reviews extension and disabled the Magento's default review block from Configuration> Advanced> Disable Modules Output> Mage_Reviews.

Soon after installing it I found a free extension that could help in generating Google Rich Snippets, so I installed it and and installed the other block. I also Enabled the Mage_Reviews block from both the views in Configuration> Current Configuration Scope. Both means from default as well as from Website view.

Later I found that the reviews form button is not working. I mean there is no problem with the form but the Submit button isn't working. Clicking on it does nothing! It's like an empty button with no function command. May I know what is the issue? Can anyone please help me in solving this?

Here is the Code that I'm getting after using "Inspect element" feature in Chrome.

Javascript code

  • There is likely a javascript error. Can you check the javascript console and paste your exact error here in an edit to your question? – philwinkle Nov 22 '14 at 18:56
  • I don't know which file I should check because my knowledge in coding is NIL. Could you please lemme know what exactly should I see to find the error and paste it here? – Mohit Singh Nov 22 '14 at 19:00
  • @MohitSingh See developer.chrome.com/devtools/docs/console – Renon Stewart Nov 22 '14 at 19:39
  • @R.S- Done. Please have a look – Mohit Singh Nov 23 '14 at 7:37
-3

It's working fine now. It was a problem related to a block.

  • Could you specify this? I'm running into the same issue now after upgrading Magento 1.7.0.1 to 1.9.2.4 – Niels Jun 14 '16 at 7:22

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.