1

I don't know what happened, maybe you'll be able to help me.

I've copied Reviews folder from the Base to my custom theme and sudenly the review disapeared from tabs...

Tryed to undo it and still the review section is not visible. It shows's the tab and title of the tab, but the content is missing.

Any ideas?

Thank you,

1

Its really hard to debug your issue without having access to source files. However this suggestion might help you.

  • First check which design package is been being used from here System -> Configuration -> Design -> Package.
  • Then go to the package folder under app/design/frontend/package_name/default/template and copy review folder if exist.
  • Then paste review folder in your custom theme template folder.

Note: make sure to clear Magento cache after this.

  • hey, thanks for tryed, but answer to all above is YES. The problem is that it was working ok until I've copied and pasted the Review folder from Base to my custom theme folder. – Artur Rain Nov 19 '14 at 20:10
  • @ArturasStrazdas so there were no review folder in your custom theme before you copied it from base folder? – Aboodred1 Nov 19 '14 at 20:41
  • @Abiidred1 yes, that is correct. – Artur Rain Nov 20 '14 at 9:45
  • @ArturasStrazdas have you tried to delete the review folder and clear or disable magento cache? or any other cache in that matter. – Aboodred1 Nov 20 '14 at 15:13
  • Yes, multiple times... – Artur Rain Nov 20 '14 at 15:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.