0

I've just moved a Magento website to another server and domain. I adjusted the secure and unsecure url path in the cofig data table and also adjusted the config.xml. After that i've also cleared the cache.

Something strange happens now on the new domain.

When i enter the url in my browser it shows me the homepage, so i was happy at first. Sadly it does only that. Al the links in the menu don't work and also the backend isn't approachable. I also checked this in de db-table, the path is correct.

So only the homepage is showing correct, everything else seems like it isn't there.

Does anybody have a clue on what's going wrong here?

TIA!

2 Answers 2

2

Make sure you have the .htaccess file in place. It might not be copied when moving the shop

3

If the link mysite.com/index.php/customer/account/login works but mysite.com/customer/account/login get's you 404 then you don't have mod_rewrite enabled on your new server.
Enable it and it should work.

12
  • Or the .htaccess wasn't moved. When unpacking and using the mv command youhave to mention .htaccess explicitly. Speaking from experience sadly... Nov 14, 2014 at 8:19
  • Awesome, i think you just solved my problem. In wich table i can enable mod_rewrite?
    – Kevin
    Nov 14, 2014 at 8:28
  • I don't know what server you use, but here are some details about mod rewrite. For apache and for nginx. You cannot enable it from a table. But first check what @SanderMangel said. maybe the htaccess was not moved.
    – Marius
    Nov 14, 2014 at 8:34
  • web/seo/use_rewrites in the config-data table is value '1', wich is 'yes' for as far is my knowledge goes ;)
    – Kevin
    Nov 14, 2014 at 8:34
  • Do i have a problem when i don't have access to the old server anymore? The backup is from a year ago.
    – Kevin
    Nov 14, 2014 at 8:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.