0

There is an issue i have been trying to solve for the past 2 days.

I created devlopment site for a live site.

Frontend url of the development site works properly.

Whereas the backend(Admin Panel) redirects to the live site.

I tried out the following

1) Cleared Cache and session

2) Check the web/unsecure/base_url and web/secure/base_url . Both have been assigned with the development site url

3)Also I have checked the .htaccess. There is no redirection mentioned.

Somebody help me.

1

Redirects might be cached by the browser.. try to use another one

Check the web/unsecure/base_url and web/secure/base_url

Check this setting storewide.

0

You should check weather admin/url/custom and admin/url/use_custom_path are not set to your live domain.

0

I experienced the same problem for no special reason. I moved with my notebook to another location and possibly due to another ip address the admin panel started to redirect me to frontend if i managed to click on any link on the dashboard. Using another browser i logged into admin and in Configuration->General->Web->Session Validation Settings I set everything to NO:

Validate REMOTE_ADDR -> No

Validate HTTP_VIA -> No

Validate HTTP_X_FORWARDED_FOR -> No

Validate HTTP_USER_AGENT -> No

Use SID on Frontend -> No

Not sure what other surprises will happen due to such settings but the annoying redirecting stopped

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.