0

After moving from sub-domain to main domain,

I can not able to login to admin panel. getting following message :

Invalid User Name or Password.

I set proper password which is in Admin_user[with md5] in database.

please help me to find solution.

closed as too broad by Keyul Shah, Marius, David Manners, Rajeev K Tomy, mbalparda Oct 16 '14 at 23:16

Please edit the question to limit it to a specific problem with enough detail to identify an adequate answer. Avoid asking multiple distinct questions at once. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • 1
    check domain . setting – Amit Bera Oct 16 '14 at 5:13
  • Hi, I just created the new database. that's worked. Thanks a lot for helping me again and again. – Baby in Magento Oct 16 '14 at 5:16
  • 1
    please create an answer to your own question explaining how you solved your problem and accept it. – Julien Lachal Oct 16 '14 at 7:18
  • hi Julien, Thanks a lot for reply. I just created the entire datbase again & changed the password in admin_user [using md5]. That's what i did. – Baby in Magento Oct 16 '14 at 10:43
1

Hi it may be issue with cookies domain .check your cookie domain .c Cookie domain was set at old domain

1

Do you really get the notification of wrong user/pass often after moving the site i get similar issues, but then without any notification "assuming" that its the user pass but in reality its due to sessions not able to write.

and check your cookie domain or cookie settings

  • Hi Kay, Thanks a lot for reply. YEs I got invalid user and pass. Instead of trying to search some solutions, I just created another database. problem solved. – Baby in Magento Oct 16 '14 at 5:51
  • 1
    Haha great news. those darn databases! – Kay Int Veen Oct 16 '14 at 5:53

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.