0

I have created a configurable product from admin panel, I used one attribute with two values, so it is working fine on frontend and both options are showing in the dropdown as expected. But the issue is, inside the configuration tab associated simple products not showing what may be the reason, I have run reindexing also. I am using Magento 2.4.3-p1

2
  • Could you take a screenshot of the attribute in the product edit page that you mentioned?
    – Tu Van
    Commented Nov 5, 2022 at 3:15
  • @TuVan here it is imgur.com/a/Sd3qmLE
    – ishaq
    Commented Nov 5, 2022 at 10:04

1 Answer 1

0

You didn't add associated simple products to your configurable product.

Take a look at this guide to know how to create a configurable product with associated simple products: https://experienceleague.adobe.com/docs/commerce-admin/catalog/products/types/product-create-configurable.html

5
  • If this answer works as your expected, please mark it as accepted and upvote the answer.
    – Tu Van
    Commented Nov 5, 2022 at 10:11
  • I have added simple products and it is showing on the frontend with variation but in the admin panel inside the configuration tab it is not showing, here is screenshot imgur.com/a/L9k5BJe
    – ishaq
    Commented Nov 5, 2022 at 10:15
  • Are you sure A and B are child (simple) products?
    – Tu Van
    Commented Nov 5, 2022 at 11:11
  • Could you follow the guide I mentioned in the answer to creating a new configurable product?
    – Tu Van
    Commented Nov 5, 2022 at 11:15
  • yes I am sure A and B are child (simple) products and I have followed the guide.
    – ishaq
    Commented Nov 7, 2022 at 5:34

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.