0

I have facing this issue during sub menu navigation part open ,rest all website work fine. Current version :.4.2 ,apache 7.4 . you can check online, the link is https://primalsupplements.co.nz/products/non-stim-burn/non-stim-burner.html

ERROR IS 1 exception(s): Exception #0 (BadMethodCallException): Missing required argument $adapters of Magento\Search\Model\AdapterFactory.

Exception #0 (BadMethodCallException): Missing required argument $adapters of Magento\Search\Model\AdapterFactory.

#1 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:34] #2 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:59] #3 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php:70] #4 Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:170] #5 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:276] #6 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->getResolvedArgument() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:239] #7 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:34] #8 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:59] #9 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php:70] #10 Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:170] #11 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:276] #12 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->getResolvedArgument() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:239] #13 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgumentsInRuntime() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:34] #14 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->_resolveArguments() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:59] #15 Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create() called at [vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php:70]

1 Answer 1

0

sudo service elasticsearch restart if this running correctly, then check your module php bin/magento module:enable Magento_Elasticsearch6 Magento_Elasticsearch Magento_Elasticsearch7

this error is related to ElasticSearch as magento 2.4 need elastic search.

2
  • Thanks the answer,but I have used share hosting, the hosting company not provide elastic module for this plan,so provide me other alternatives I shall be very thankful. Dec 3, 2021 at 11:16
  • If magento version 2.4 then elasticsearch is required bro.. you must disabled all elasticsearch related module that's why facing error. try to fix it otherwise you have to go with VPN or Dedicated server Dec 3, 2021 at 11:25

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.