0

after a clean install, i've gone through the installation proces. At the last install step something has gone wrong, and afterwards i was getting HTTP error 500. I activated display errors, and now i get the following error:

Fatal error: Uncaught RuntimeException: Source class "\Magento\Eav\Model\Adminhtml\System\Config\Source\Inputtype" for "Magento\Eav\Model\Adminhtml\System\Config\Source\InputtypeFactory" generation does not exist. in /data/sites/web/toolnextbe/www/vendor/magento/framework/Code/Generator.php:218 Stack trace: #0 /data/sites/web/toolnextbe/www/vendor/magento/framework/Code/Generator.php(124): Magento\Framework\Code\Generator->tryToLoadSourceClass('Magento\Eav\Mod...', Object(Magento\Framework\ObjectManager\Code\Generator\Factory)) #1 /data/sites/web/toolnextbe/www/vendor/magento/framework/Code/Generator/Autoloader.php(35): Magento\Framework\Code\Generator->generateClass('Magento\Eav\Mod...') #2 [internal function]: Magento\Framework\Code\Generator\Autoloader->load('Magento\Eav\Mod...') #3 [internal function]: spl_autoload_call('Magento\Eav\Mod...') #4 /data/sites/web/toolnextbe/www/vendor/magento/framework/ObjectManager/Relations/Runtime.php(38): class_exists('Magento\Eav\Mod...') #5 /data/sites/web/toolnextbe/www/ in /data/sites/web/toolnextbe/www/vendor/magento/framework/Code/Generator.php on line 218

Anyone knows how to resolve this?

Thanks!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.