0

I am using below configuration :

Magento 2.4.x

PHP 7.4

Composer 2.0

Frontend and Backend is not working. All .htaccess files are there in required folder.

But still,I am getting below log in apache

GET /magento2/static/version1619677973/frontend/Magento/luma/en_US/Magento_Theme/favicon.ico HTTP/1.1" 404 39962 "http://127.0.0.1/magento2/" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.72 Safari/537.36"
OPTIONS * HTTP/1.0" 200 126 "-" "Apache/2.4.41 (Ubuntu) (internal dummy connection)"
GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 488 "http://127.0.0.1/" "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/90.0.4430.72 Safari/537.36"

enter image description here

Also notice in console that, pub folder is not considered.

Need Help.

2 Answers 2

0

Insert the below four rows in the core_config_data table

Path Value
web/secure/base_static_url {{store_url}}/pub/static/
web/unsecure/base_static_url {{store_url}}/pub/static/
web/secure/base_media_url {{store_url}}/m242/pub/media/
web/unsecure/base_media_url {{store_url}}/pub/media/

php bin/magento cache:flush

0

Make sure your webserver uses as document root the <magento_folder>/pub folder when serving the requests.

See frontend and admin not working magento 2.4.2 upgrade for more details on how to solve this.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.