0

I am having problems with the address template, when I add a new client it adds fine, but when registering the addresses it does not do it correctly, it leaves all the instructions for this untranslated, example: Default Billing Address {{depend prefix}} {{var prefix}} {{/ depend}} {{depend middlename}} {{var middlename}} {{/ depend}} {{depend suffix}} {{var suffix}} {{ / depend}} {{depend firstname}} ...

I leave a screenshot enter image description here

0

Ok I've solved this issue, maybe it could help someone else, I have to say that I had migrated from M-1.8.1 to M-2.4.0 so I dont know you, but when I did it I had problems with eav_attribute_set table and if you wanted to continous with the migration you had to change Default for Default_1, ..., Default_8 and after migrate all data, in this table you found new records into, well I ran this query in mySQL :

select * from eav_attribute_set as eas inner join eav_attribute_group as eag on eag.attribute_set_id=eas.attribute_set_id where eas.entity_type_id=2 and eas.attribute_set_name='Default';

I took the value of attribute_set_id and change the file vendor/module-customer/API/ AddressMetadataInterface.php there I changed const ATTRIBUTE_SET_ID_ADDRESS = 2 for ATTRIBUTE_SET_ID_ADDRESS = the value of attribute_set_id that I got in the previous step (in my case was 13)

and that's it

I know is not a good practice change files in magento core, so you should do it in your child theme.

Maybe you should read this https://github.com/magento/magento2/issues/5873

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.