0

I have created 2 custom themes for the site, and applied one of theme as the theme store. But my webpage/store is loading the layout of the theme which is not been applied. I have been struggling with this since 2 days, still no luck.

I have tried to modify the theme table from the db as well where I made all the types to 0. cleared caches n number if times, removed pub/static/frontend folder, Even if I delete the theme it is not loading the layout of the applied theme.

Anything which I have not tried yet?

My theme structure is below:

Theme 1:

root/app/design/frontend/Theme1/customtheme/Magento_Theme/layout&templates
         root/app/design/frontend/Theme1/customtheme/Magento_Catalog/layout&templates
      root/app/design/frontend/Theme1/customtheme/Magento_Checkout/layout&templates

Theme 2:

root/app/design/frontend/Theme2/customtheme/Magento_Theme/layout&templates/

root/app/design/frontend/Theme2/customtheme/Magento_Catalog/layout&templates/

root/app/design/frontend/Theme2/customtheme/Magento_Checkout/layout&templates

magento version: 2.4.1

0

Try to provide your layout theme configuration for the two themes you create and more informations about your the structure and files content.

1
0

Apply theme to store view from Admin > Content > Design > Theme

Then run below command

rm -rf var/view_preprocessed/ var/cache/ var/page_cache

Run setup upgrade command

php bin/magento s:up

deploy static content

php bin/magento s:s:d -f

Flush cache

php bin/magento c:f
1
  • already tried this, but no luck – VishalParkash Jan 16 at 17:57

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.