0

When running php bin/magento setup:upgrade i see this error.

{"messages":{"error":[{"code":500,"message":"Server internal error. See details in report api\/499296787794"}]}}

Searching on my error_log_php i see this

    PHP Fatal error:  Uncaught Error: Cannot instantiate interface Magento\Downloadable\Api\DomainManagerInterface in /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php:50
Stack trace:
#0 /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/ObjectManager.php(70): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\Dynamic\Developer->create('Magento\\Downloa...')
#1 /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(160): Magento\Framework\ObjectManager\ObjectManager->get('Magento\\Downloa...')
#2 /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php(246): Magento\Framework\ObjectManager\Factory\AbstractFactory->resolveArgument(Array, 'Magento\\Downloa...', NULL, 'domainManager', 'Magento\\Downloa...')
#3 /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php(34): Magento\Framework\Obje in /home/user/MySite/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/Dynamic/Developer.php on line 50

I've seen suggestions for deleting var and generated folder, but it didn't work. I'm interested in solving this since I need to install a new module.

What could be the issue, and I could solve this?


EDIT

I've also found that it could be a problem related to the leftovers of a badly removed module. If that is the case, how could I check for it? I haven't installed anything recently, so any issue related to this would be hard to track only with memory.

2
  • which extension remove recently ot disable any things from the stores? – Dhiren Vasoya Jan 15 at 6:12
  • Recently I haven't removed or disabled anything. I can see this was a thing I've discussed with my server provider like 6 months ago. Their response was that deleting the generated folder solved the issue, but clearly this is not the case. – alfabet Jan 15 at 7:42
0

I seem to have found the solution, at least for me.

I've delete my vendor folder and replaced it with a new one from a base magento 2 instance. Now the error isn't showing anymore. So probably the issue was indeed an old module badly uninstalled.

I'll proceed with further testing to make sure everything works fine.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.