0

The issue is i have assigned an attribute to a product , but it is not filterable on frontend. For e.g i have assigned this attribute value https://prnt.sc/srkv28e to a product. However, on front end it shows no matching products found https://prnt.sc/srkw6d. What is the issue. What is the setting i need to do in backend?

3
  • Please check with reindexing. Jun 4, 2020 at 5:09
  • i did that multiple times. did not affect anything
    – Nafsss
    Jun 4, 2020 at 5:12
  • Let me tell you. this happened after i did migration from magento 1 to magento 2
    – Nafsss
    Jun 4, 2020 at 5:16

1 Answer 1

0

Please check the attribute setting in the manage attribute page(Store->Attributes). Attributes set with Filterable(With Results) only will have filter option in the front end. Check the Use in Layered Navigation Option

enter image description here

4
  • I checked everything is perfect
    – Nafsss
    Jun 4, 2020 at 5:28
  • @Nafisa I misread your question(first screenshot is missing). So your product assigned to this attribute is not showing in the frontend.Also please make sure this is appearing with other ways like direct view, and in listing?
    – Duke
    Jun 4, 2020 at 5:37
  • No. in no way it is appearing
    – Nafsss
    Jun 4, 2020 at 5:45
  • @Nafisa Then you need to debug that first. Check the product has all the necessary details , like website id, enable/disable status, visibility etc..
    – Duke
    Jun 4, 2020 at 5:50

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.