3

Please correct me if I'm wrong: According to the explanations on the web, magento should be loading pages using AJAXs and some of those calls should be cached by the varnish.

I successfully configured varnish. When in developer mode, pages are loaded by AJAX calls, some of which are HITs as expected. However, when I switch to production mode, no ajax calls made, whole page is loaded as a single html, thus I am not getting any HITs.

What am I doing wrong? Please help me fix this issue.

Developer mode: enter image description here

Production mode: enter image description here

  • can you give some screenshots or code where you have problems ? – ParulThakkar Jun 10 at 9:16
  • @ParulThakkar I've added screenshots – palindrom Jun 10 at 11:39
  • Is the css and js working fine or you're getting 404 on them? – Vivek Kumar Jun 10 at 12:44
  • any console js errors? – Marius Jun 10 at 13:11
  • @VivekKumar They're working fine. I filtered html and xhr requests for clarity. – palindrom Jun 10 at 20:42
0

Answering my own question.

  1. The assumption I made about ajax calls being cached was wrong. The page itself should be cached.

  2. There was a bug in this file, preventing the page from being cached: app/design/frontend/Codazon/fastest/fashion/Magento_Captcha/layout/default.xml

    This bug is fixed in later versions.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.