0

After migrating from M1 to M2 everything seemed to function fine, but when I press the "All customers" page from backend, there is an exception.

This is what it spit out:

[2020-04-13 21:58:05] main.CRITICAL: Type Error occurred when creating object: Magento\Eav\Model\Entity\Attribute\Source\Config {"report_id":"b21f29b28df4c317f0498d14e0dbd03d40db342d62a38b603f94557c07d993a4","exception":"[object] (Magento\\Framework\\Exception\\RuntimeException(code: 0): Type Error occurred when creating object: Magento\\Eav\\Model\\Entity\\Attribute\\Source\\Config at /var/www/bla/public_html/vendor/magento/framework/ObjectManager/Factory/AbstractFactory.php:131)"} []

Does anyone know how I could solve this problem?

Thanks.

5
  • My first guess would be to check if all customer attributes you've migrated have their source classes created as well – Zefiryn Apr 13 '20 at 22:30
  • Not sure what you mean? – Daniel Something Apr 13 '20 at 22:52
  • Tried deleting all entires from customer_eav_attribute table and it "worked" (some weird text in user page). So I'm guessing there are some entires in this table it is not happy with. How would I figure out which ones it would be? – Daniel Something Apr 14 '20 at 0:00
  • 1
    Reload table once again and delete one by one. – Zefiryn Apr 14 '20 at 0:17
  • Had the following entries: 253, 254, 259, 261, 263, 264 in the table customer_eav_attribute. After deleting 259, it worked as far as I know :/ – Daniel Something Apr 14 '20 at 9:45
0

You need to find all the attribute customers you migrated in the table eav_attribute, then check whether there is something wrong with source_model

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.