0

I had uploaded some products using import option in my M2.3.4 site hosted on web-server. Now when i need to change/update some attributes - i cannot do that as i can't save my changes. I have been going through various posts but i cannot come to a solution. My crons are running fine. I did a ps aux |grep [c]onsumer & the results are;

> gadgetwi  614593  0.1  0.0 517400 94428 ?        S    13:51   0:01
> /opt/alt/php72/usr/bin/php /home/gadgetwi/public_html/bin/magento
> queue:consumers:start product_action_attribute.update --single-thread
> --max-messages=10000 gadgetwi  614596  0.1  0.0 517400 94424 ?        S    13:51   0:01 /opt/alt/php72/usr/bin/php
> /home/gadgetwi/public_html/bin/magento queue:consumers:start
> product_action_attribute.website.update --single-thread
> --max-messages=10000 gadgetwi  614598  0.1  0.0 517396 93472 ?        S    13:51   0:01 /opt/alt/php72/usr/bin/php
> /home/gadgetwi/public_html/bin/magento queue:consumers:start
> exportProcessor --single-thread --max-messages=10000 gadgetwi  614600 
> 0.1  0.0 517400 93604 ?        S    13:51   0:01 /opt/alt/php72/usr/bin/php /home/gadgetwi/public_html/bin/magento
> queue:consumers:start codegeneratorProcessor --single-thread
> --max-messages=10000 gadgetwi  655587 17.5  0.0 501876 78844 ?        R    14:07   0:00 /opt/alt/php72/usr/bin/php
> /home/gadgetwi/public_html/bin/magento cron:run --group=consumers
> --bootstrap=standaloneProcessStarted=1 [gadgetwi@webhosting2042 public_html]$ php bin/magento queue:consumers:start exportProcessor

One observation: when i run (php bin/magento queue:consumers:start exportProcessor) in CLI - i get no results. Basically nothing happens. Most of the solutions provided by people earlier revolve round cron and in my case i don't know how to fix it. The basic ones like max-message = 10000 is already in place.

Any insights into my issue would be much appreciated.

thanks Harish enter image description here enter image description here enter image description here enter image description here

| improve this question | | | | |
0

In most cases this is related to cron or deadlock with some task.

Go to database and look for tables magento_bulk and magento_operation. Truncate both of them and then try to do mass update opration again.

| improve this answer | | | | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.