0

I am getting a white screen returned for all front end pages on Magento 2.3.3. I am using a third party theme (Sahara Fashion 3), which I have extended from. The theme itself was loaded properly before this white screen started occurring after I added one less file (style.less) in web/css/.

In system.log, I got the following:

[2020-03-17 15:31:51] main.CRITICAL: Warning: file_put_contents(pub/static/frontend/extended_theme/base/en_US/css/style.css): failed to open stream: No such file or directory in vendor/wikimedia/less.php/lessc.inc.php on line 177 [] []
[2020-03-17 16:00:44] main.CRITICAL: Warning: file_put_contents(pub/static/frontend/extended_theme/base/en_US/css/style.css): failed to open stream: No such file or directory in vendor/wikimedia/less.php/lessc.inc.php on line 177 [] []

I got around that by removing a function call from the phtml file that seemed to be redundant. In case not, this is what I commented: $block->renderFileLessToCss();.

Still receiving a white screen with no errors. I can see the HTML being rendered in the element inspector yet I have a blank page.

I have reset permissions, resolved all error and critical items in system.log, flushed the caches, removed the static content manually, force deployed static content, switched to production and back to developer, but no changes at all. Still just a white screen.

What did I miss?

  • do you check permission for the style.less file? – Yasir Latif Mar 17 at 19:35
  • Yes. I reset all permissions. – Marisa Mar 17 at 19:36
  • looks like it is not generating the style.css from less file and file not found in pub folder can you check if you have style.css in pub/static/frontend/extended_theme/base/en_US/css directory and add code for renderFileLessToCss() – Yasir Latif Mar 17 at 19:46
  • I can do that but I'm not getting new log entries that show errors and I removed style.less since I don't even actually need it. Still getting the same behavior. The function in question is one by PlazaThemes. – Marisa Mar 17 at 21:39
  • ini_set('display_errors', -1); add in bootstrap.php and check if it show error on frontend – Yasir Latif Mar 18 at 7:36
1

I visit your request domain http://m2.uncommonthreadsyarn.com/ it seems you are currently developing this I found the issue. enter image description here

    @media (min-width: 768px), print html, body {
height: 100%;
display: none; 

}

that display none is not showing you body at frontend after changing comment out display:none in browsers i see your content

enter image description here

| improve this answer | |
  • I have no idea where that came from, but I'll find it and fix it. Can't believe I missed that! – Marisa Mar 18 at 15:38
  • yeah some time small issue can cause big trouble please accept this as answer if it helps – Yasir Latif Mar 18 at 15:38
  • its coming from styles-l.css line 2015 – Yasir Latif Mar 18 at 15:41
  • Not sure which source file is causing it however. – Marisa Mar 18 at 15:47
  • styles-l.css search that file coming from frontend->frontend/UncommonThreads/base directory you can override these styles – Yasir Latif Mar 18 at 15:54

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.