0

I use the tool of Magento for migration data from Magento 1 to Magento 2. After run command lines:

php -dmemory_limit=3G bin/magento migrate:settings vendor/magento/data-migration-tool/etc/opensource-to-opensource/1.9.2.4/config.xml -r

php -dmemory_limit=3G bin/magento migrate:settings vendor/magento/data-migration-tool/etc/opensource-to-opensource/1.9.2.4/config.xml

php -dmemory_limit=3G bin/magento migrate:data -a vendor/magento/data-migration-tool/etc/opensource-to-opensource/1.9.2.4/config.xml

Then I try login load Admin page and it show a bug: Expecting a string, got NULL enter image description here

I migarion data from Magento 1.9.2.4 to Magento 2.3.3.

Log file:

{"0":"Expecting a string, got NULL","1":"#1 Zend\Uri\Uri->parse(NULL) called at [vendor/magento/module-backend/App/Area/FrontNameResolver.php:140]\n#2 Magento\Backend\App\Area\FrontNameResolver->getHostWithPort(NULL) called at [vendor/magento/module-backend/App/Area/FrontNameResolver.php:129]\n#3 Magento\Backend\App\Area\FrontNameResolver->isHostBackend() called at [vendor/magento/module-backend/App/Area/FrontNameResolver.php:106]\n#4 Magento\Backend\App\Area\FrontNameResolver->getFrontName(true) called at [vendor/magento/framework/App/AreaList.php:73]\n#5 Magento\Framework\App\AreaList->getCodeByFrontName('admin') called at [vendor/magento/framework/App/Http.php:132]\n#6 Magento\Framework\App\Http->launch() called at [vendor/magento/framework/App/Bootstrap.php:261]\n#7 Magento\Framework\App\Bootstrap->run(&Magento\Framework\App\Http\Interceptor#00000000105de3ff000000006232b19b#) called at [index.php:41]\n</pre>","url":"/admin/admin/index/index/key/e6618748e3cbb6430e0c0b54585a0d1938b8fb4c3636584e5f82a21286ef06a1/","script_name":"/index.php"}

Any help would be appreciated!

  • did you checked log file ? may be there a brief error – Pawan Jan 15 at 7:17
  • Thank you! I can't find anything log file. – David Duong Jan 15 at 7:42
  • as per your screen shot, there should be an error log for above error i.e Error log record number: 1127444864753. – Pawan Jan 15 at 8:08
  • I have updated it, Thank you! – David Duong Jan 15 at 9:05
  • 1
    Glad to know that! – Pawan Jan 16 at 4:33
0

I have fixed it by run command line: php bin/magento setup:upgrade php bin/magento setup:static-content:deploy -f

Hope it will help someone!

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.