0

I'm on Magento 2.3.3 and my Design Configuration page within the Admin (Content > Design > Configuration) only shows one record: enter image description here

It used to show 3 similar to this image but with my website, store and store view names listed: enter image description here

I have tried clearing cache and running the reindexer command (bin/magento indexer:reindex design_config_grid), but no luck.

My "design_config_grid_flat" table appears to have all of the correct values (my theme_id is '4': enter image description here

It appears that only entity_id 1 from the table above is getting displayed. Any suggestions on what I am missing? I can't figure out why all 3 rows are not showing. I appreciate any help / suggestions.

1

Your website is on Single Store mode, that's why you are not able to see all stores here, follow below mentioned steps:

  1. On the Admin sidebar, tap Stores. Then under Settings, choose Configuration.

enter image description here

  1. Expand GENERAL tab and click General.

enter image description here

  1. Scroll down to the bottom of the page, and open the Single-Store Mode section.

  2. Set Enable Single-Store Mode option to No. enter image description here

  3. Press the Save Config button.

  4. Refresh the cache, do the following:

Tap the Cache Management link in the system message at the top of the page. Mark the Page Cache checkbox. With Actions set to “Refresh,” tap Submit .

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.