2

I've created a module with default configurations into the etc/config.xml file, but I changed the default configuration and I'm not able to see them reflected into my module installed.

How could I refresh the installation to see these changes reflected in the admin panel?

1

First of all, remove your module from the setup_module table.

DELETE FROM `setup_module` WHERE module='Rafaelcg_Quicklink`;

Remove all the custom configurations already configured.

DELETE FROM `core_config_data` WHERE path LIKE '%quicklink%';

And check if the etc/config.xml is correct, for example, I have this file below.

<?xml version="1.0"?>
<config xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="urn:magento:module:Magento_Store:etc/config.xsd">
    <default>
        <quicklink>
            <general>
                <active>1</active>
                <timeout>2000</timeout>
                <dom_element>body</dom_element>
                <priority>0</priority>
                <ignores><![CDATA[/\/api\/?/]]></ignores>
            </general>
        </quicklink>
    </default>
</config>

Then run these commands below and check open the admin panel again.

bin/magento setup:upgrade
bin/magento setup:static-content:deploy -f
bin/magento setup:di:compile
| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.