0

I am wondering if anyone can help.

I have made some design changes to the following category: https://www.valvesonline.co.uk/manual-valves/ball-valves.html

However these changes do not appear on the front end. The category title and description should be in the left hand column and the top image shouldn't even be showing. I am using layout update XML to make the changes and know it works, as I have made the changes to all other categories and they work fine.

I have cleared the cache, disabled and re-enabled the category and double checked but it isn't working.

Any advice would be appreciated.

Many thanks

  • have you checked if default store is selected ?? – Siddhesh Shirodkar Nov 6 at 4:41
  • Great suggestion, I actually just selected the store it was part of and noticed that category wasn't pulling the default settings through and got it fixed. Thank you! – Richard Smith Nov 6 at 8:27
  • Great!! You can answer your own question so that it may help other people as well – Siddhesh Shirodkar Nov 6 at 8:47
0

We have this one figured out.

On the categories admin page, I changed the Store View from All Store Views to the store in question, selected the category with the problem and noticed that the category settings were not selected to use default value.

Selecting the options to use default value works.

Hope this might help anyone experiencing a similar problem, just double check on the store view.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.