1

In my clients store there are 4 orders that are displaying wrong data, all four consecutive orders are displaying the same billing and shipping name in the order grid, all other data is correct.

I've gone through all 3rd party extensions and none seem to mutate that table so I guess the issue originates from somewhere in the Magento core code. I was wondering if anyone else has ever encountered this. It's only those 4 orders and in the order grid, orders after them have not had this issue and invoice and shipping grid do show the correct data.

  • have you checked if there is any override in local directory affecting this? – Kalpesh Apr 12 '13 at 13:36
  • I did, wasn't it either. It's actually quite strange – Sander Mangel Apr 12 '13 at 13:37
  • i don't think it has anything to do with Magento core. You can check disabling local and community extensions though to make sure. – Kalpesh Apr 12 '13 at 13:38
  • That will be the next step but I'll need to set up a testing environment. I was hoping someone recognized the issue. Ill let you know if I find anything – Sander Mangel Apr 12 '13 at 13:51
  • Did you find the problem here? Share it with us! – Fabian Blechschmidt May 9 '13 at 7:00
1

I tracked the issue down after a lot of debugging to a 3th party using the WSDL API. Actually I had my suspicions but I needed some proof so build a couple of custom loggers that checked for the data send via the WSDL. So no issues in Magento, just 'human error'

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.