0

I have a store on Magento v2.2.5. It suddenly stop displaying gui for admin login screen. It display un styled form box for login(See attached image).

Unstyled Login Form

Login function works and dashboard pages are working well. Kindly suggest some solution... I tried all these command via SSH

php bin/magento setup:static-content:deploy -f php bin/magento cache:clean php bin/magento cache:flush php bin/magento indexer:reindex

Thanks

0

Make sure you have .htaccess file in pub and pub/static folder. If you accidentally deleted it, you can copy from here https://github.com/magento/magento2/tree/2.2/pub

0

Please confirm first you have .htaccess file here on this path

pub/static/.htaccess

If that is available there then please try to run below command in following sequence.

rm -rf var/cache/* var/page_cache/* var/view_preprocessed/* generated/*
php bin/magento setup:upgrade
php bin/magento setup:di:compile
php bin/magento setup:static-content:deploy -f
chmod -R 777 var/ pub/ generated/
php bin/magento cache:clean
php bin/magento cache:flush

Hope this will helpful to you!

  • Hello Kishan Savaliya, thanks for prompt reply... Now i got the main problem in my store but still unable to resolve it. Actually i create a mirror site in my hosting in which i got issues parent store works fine but the mirror one looks odd. The reason i find that mirror site still uses parent store's css & media url's which create all the fuss.... the secure base url and insucure base url are also set correctly, Kindly suggest some solution. – Bhaskar Chakraborty Oct 23 at 1:12
  • Can you please explain me with some example? I really didn't understand your issue. – Kishan Savaliya Oct 23 at 3:46

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.