0

I have upgrade magento version from 2.1.14 to 2.2.9.

Admin panel is working properly but frontend not working.

Showing this error:

1 exception(s):
Exception #0 (Magento\Framework\Config\Dom\ValidationException): Element 'arguments': Missing child element(s). Expected is ( argument ).
Line: 840

I have run upgrade, compile, deploy command. I have also try to change mode but still frontend not working.

debug.log showing this

[2019-07-11 10:09:22] report.INFO: Cache file with merged layout: LAYOUT_frontend_STORE1_464f7cbd6294e40256ecc52fd4711dd60_page_layout_merged and handles default, cms_noroute_index, cms_page_view, cms_noroute_index_id_no-route: Please correct the XML data and try again. Element 'arguments': Missing child element(s). Expected is ( argument ).
Line: 840
 [] []
[2019-07-11 10:09:22] report.ERROR: Element 'arguments': Missing child element(s). Expected is ( argument ).
Line: 840
 [] []

Any help will be appreciated. Thank You.

  • Any error log or console log evident? – Raj Mohan R Jul 11 at 10:03
  • not getting any hint from log, it's showing default report log entry – Jimit Bhavsar Jul 11 at 10:06
  • Okay, do you get any errors in the browser console? Is the entire page broken, try changing theme to magento luma theme and check if it works fine – Raj Mohan R Jul 11 at 10:07
  • did you cache:flush ? – Mohit Rane Jul 11 at 10:09
  • yes, i have flush cache. – Jimit Bhavsar Jul 11 at 10:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.